.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 3.12.153.31
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




Стартує нова акція з популяризації домену KYIV.UA

/ Реєстр домену .UA компанія «Хостмайстер» разом з доменними реєстраторами України знову запустили акцію «KYIV.UA — додай української». Мета акції — популяризація правильної української назви домену столиці.

У рамках цієї кампанії реєстратори пропонуватимуть знижки та проводитимуть широкомасштабні заходи з інформування користувачів про важливість вибору доменних імен українською мовою. Мета акції - надати більше можливостей для компаній, організацій і окремих осіб для підтримки української мови та демонстрації української ідентичності в Інтернеті.

Домен столиці є найпопулярнішим серед усіх регіональних доменів Україні. Учасники акції активно заохочують користувачів обирати домен KYIV.UA для своїх вебсайтів та інтернет-проєктів.

Цьогорічна кампанія продовжує успішну аналогічну ініціативу, яка проходила в серпні - жовтні 2023 року, і показала позитивні результати та готовність громади до цього мовного переходу.

Запрошуємо всіх зацікавлених осіб приєднатися до спільної справи та сприяти зростанню та впізнаваності україномовних доменів у цифровому просторі.

Більше інформації про акцію на сайті https://tviy.kyiv.ua

01.05.2024